091130

Idag är det sista november. Det här året har verkligen gått jätte fort ! Jag mår inte så bra just nu så jag ska bädda ner mej i sängen och kolla på en film . Så ville bara skriva så ni vet att jag lever ;)

Puss ♥


Julfint

Nu har jag städat och julpyntat klart tillsammans med Caroline . Det blev rätt så fint ! Hittar fortfarande inte min kamerasladd men lånade Min syrras ;) Besök den bloggen ! Men ialafall här kommer lite julbilder .

 

 

Fina jultomtar :)

 




Fin julbelysning.

 

Fick ny julstjärna idag !

 

 

...

 



Jag idag.

 

Min absoluta favorit! trycker man på " den röda knappen " så sjunger och dansar han ;) Ska lägga upp ett videoinlägg på det någon gång.

 

Puss ♥


Julpyntning .

Det tog lite längre tid att städa än jag trodde haha . Så caroline ska komma nu . Bjuder på en snabb bild på jag inte hunnit julpynta än ( ska göras när Caroline kommer )



Jag myser med en söt lite jultomte !


Skyltsöndag ♥

Nu är jag hemma efter en ganska kort stund på stan men det var härligt fast det var minusgrader ute.Jag hittade lite julklappar också !Nu ska jag ta och städa lite på rummet och sedan julpynta. Kommer bilder på det!

En fråga till er läsare .

 

Har ni börjat köpa julklappar ?


Upptagen

Som jag berättade i fredags visste jag att det skulle bli en väldigt upptagen helg. Den blev inte riktigt som planerat men ändå. Igår efterdansen ringde Wilma och så var jag med hon och typ sov där. Sedan idag så for vi ner på stan och sedan på nån marknad :) När jag kom hem duschade jag sedan så kom Elias och hans familj då köpte vi lite godis och såg på robinson . Imorgon ska jag och Caroline på skyltsöndag vilket jag har längtat till länge! Nu ska det köpas julklappar . Så kommer förhoppningsvis hinna uppdatera någon gång under dagen imorgon :)

Dans ♥

Ska ta bussen ner på stan nu och fika lite. Kommer då inte blogga föränns jag kommer hem ikväll , och då kanske jag ska vara med Wilma men jag lovar ett inlägg kommer iallfall upp! I helgen kommer jag också att ha fullt upp. Imorgon ska jag på stan med Ina och kolla på julklappar bland annat. På Söndag ska jag och Caroline på stan ( För visst är det då det är skyltsöndag? ) Så att jag inte har fel. Då ska jag köpa mera julklappar :) Så der kommer bli en shopping helg skulle jag tro! Men det ska bara bli kul. Idag på skolan skulle vi sjunga i kyrkan vilken inte är så kul tycker jag. Det blev lite konstigt för ingen sjöng utom lärarna så det blev lite misslyckat! Sista lektionen hade vi matte i hela 40 min inte ett dugg länge gemfört med att vi har SO två timmar på torsdagar men alltid dom där sista 40 minuterna går så långsamt så jag vet inte. Men nu är jag hemma och ska som sagt ta bussen in till stan så vi hörs ♥ Blev lite mycket text men ska ladda upp bilderna på outfiten när jag kommer hem för jag har faktigst hittat sladden nu !


091127

Godmorgon ♥ Tack för alla fina frågor igår och vill samtidigt hoppas att ni fick bra svar. Jag är uppe och märkte att jag inte ska fara förän om 45 minuter så jag tänkte blgoga lite! Idag har jag som vanligt dans men kommer kanske hinna uppdatera innann jag far. Sedan kommer jag hem vid halv sju någonting.

När jag satt och skrev datumet tänkte jag på att det faktigst snart är december. ja 1 DECEMBER! Det känns som om det här året har gått jätte fort. Vi började ju nyss skolan ? Fast jag gillar ju julen .Jag vill bara att det ska komma snö mycket snö. Vi fick lite snö för nån vecka sen men den tina bort direkt.

Men nu måste jag sminka mej. Vi hörs


Puss ♥


Svar på frågestunden ♥

Såg att jag fått lite frågor så jag tänkte svara nu så det blev en väldigt kort frågestund . Men jag lovar kommer fler någong gång !


1.Allt bra med dej idag ?

Svar: Jag mår jätte bra :)

2.Varför började du blogga?

Svar : Vet  inte riktigt men många av mina vänner bloggade och jag ville testa tror jag , var ett tag sen nu !

3.Får du ofta elaka kommentarer?

Svar: Jag tror alla någon gång har fått elaka kommentarer på en blogg och oftast är det anonyma. Jag har också fått ett par stycken men jag tycker inte man ska bry sej.

4.Favvofärg?

Svar: Det ändras oftast men just nu gillar jag svart och blå.

5.Favvoblogg?

Svar: Jag läser mina vänners bloggar bland annat men annars blir det väll mest kenzas.

6.Vad tycker du om min blogg? ( Wilma )

Svar : Jag tycker den är bäst ! ♥

Tack för alla frågerna ! Nu ska jag ta en dusch ♥


Frågestund ♥

Eftersom att jag inte kommer på vad jag ska blogga om har jag bestämt att ha en liten frågestund!

SÅ FRÅGA VAD NI VILL NU ! ♥

091125

Hej ! Nu har jag kommit tillbaka från mitt utvecklingssamtalet som var på skolan. Sen har jag ätit lite middag och ska plugga lite nu !Kommer nog inte blogga nå mer idag och det är synd.Men så är det för jag hinner verkligen inte!Imorgon slutar jag 15.00 och så kommer jag hem och bloggar.

Puss ♥

Outfit

Nu kommer denna dags Outfit .



 

Blått linne - Gina Tricot

Svart linne - Gina Tricot

Kofta - Lindex

 

 

Byxor - Lindex

 

Hittar inte min kamerasladd så det blir den här urdåliga kvaliteten från webbkameran , men jag lovar ska leta rätt på den tills imorrn,

 

Kram ♥


November mys

November borde vara den kallaste tråkigaste och regnigaste månaden på hela året ! Det regnar hela tiden och är grått ute . Därför ska jag mysa lite med varmchoklad och lite kladdkaka , det låter väll underbart ?

 

Så vi hörs ♥ Ska fixa en outfit också :)


091122

Skrev ett inlägg imorse men märkte att det tydligen inte hade kommit in .Jag har ju som sagt varit på stan idag och det blev bara ett par örhängen , . Men vi hade kul ändå :) Sen testade vi Guitar Hero som känns som en evighet sen ! Ikväll ska jag ta det lugnt för jag måste orka gå till skolan i morgon, Även fast jag inte mår så bra just nu . Jag ska ta en dusch nu och sedan mysa fram för tvn , så ni får ha det så trevligt ikväll ♥

Annie & Caroline

Sitter med Annie & Caroline och typ pratar framför tvn . Imorgon ska jag fara på stan med Caroline :)

 

Puss♥


Jason Derulo

Asså jag har gått och sjungt den här låten hela dagen igår och idag , den är ju bara bäst !



Vad tycks ?

Godmorgon ♥

Vaknade för nån timme sen och nu har jag fått på mej några kläder och ätit lite frukost . Idag blir det en riktigt slappdag tror jag , tills ikväll iallafall! Ska försöka gå ut med lite jultidningar och sedan bara ta det lugnt eller åka ner på stan. Igår blev det lite sent då jag inte somnade föränn halv två , men jag var ändå uppe ganska tidigt .




Bilderna är fortfarande från sommaren 09 Men lovar ta lite nya bilder idag !

Puss ♥

Idol

Är hemma efter ett antal timmar på stan / dansen . vi tränar inför en uppvisning som är 5/6 december ! Ska bli kul :) Har ätit middag och nu ska jag mysa med familjen framför tvn. Mår mycket bättre nu så det är bra !

Dans ♥

Har varit hemma idag också men ska försöka åka iväg på dansen ! Så vi hörs om några timmar , jag ska på stan en stund först .


puss ♥

Sjuk !

Vad händer med "vi hörs sen" ? Den kvällen funkade inte internet det var segt och inget funkade helt enkelt. Sedan blev jag sjuk, har varit hemma i två dagar nu och det är först nu som jag över huvudtaget orkar blogga. Jag har sovit väldigt mycket men mår fortfarande illa har jätte mycket huvudvärk . Vill inte lägga upp nån bild på hur jag ser ut nu så ni får några gamla istellet !

 

 

Två bilder från sommaren - 09

 

Blir förhoppningsvis frisk till imorgon så då far jag till skolan !

 

Puss♥


Varm Choklad ♥

Det riktigt spöregnar ute och allt är bara kallt och tråkigt . Så istellet för att börja plugga gjorde jag lite varm choklad och valde att titta lite på O.C boxen 2 ! Så vi hörs om nån timme :)

 

+

 

 

=

 

 

Så vi hörs !


Godmorgon

Iggentligen brukar jag inte hinna med att blogga på morgonen men nu skriver jag bara ett snabbt inlägg ♥ Idag slutar jag 14.40 så då kommer jag hem för jag har rätt mycket att plugga ! Men nu måste jag gå vi hörs !




Bjuder på en gammal bild som är för ett år sen tror jag .
Tagen med en dålig mobilkamera ...

Puss♥

Godnatt

Nu har jag tränat tagit en varm dusch och hunnit med att måla naglarna :) Så nu ska jag säga godnatt tiller och jag ska äta någon riktigt god frukt !



Osminkad men jag bjuder på den :)



Har även kollat igen lite gamla bilder ikväll ! Och kolla å den här ! Visst ser jag lite ut ? Ungefär 2 år sen skulle jag typ :)


Puss♥

Favoritmat ♥

Kom just upp efter att ha ätit min favoritmiddag ! Jag bara älskar att äta Nudlar det är supergott :) Nån som håller med ?


Vad är din Favorit mat ?





Nu ska jag träna lite så vi hörs  ♥

Dagens Outfit

Höll på att glömma men här kommer den !




Imorse ,





En ganska enkel outfit menmen ...

Jeans leggings - Lindex

Svart linne - Gina Tricot

Grå tröja - BikBok


Puss  ♥

Tillbaka'

Nu är jag tillbaka här på bloggen efter en lite bloggpaus . Så jag hoppas ni har saknat mej ? Idag var det då skola , måndag den roligaste skoldagen i veckan tyker jag , men jag tror at ingen håller med ! Men det var bara 5 lektioner idag . Sen när jag kom hem för ett tag sen har jag pluggat lite och snart ska jag gå ut med jultidningarna som har kommit :)



Puss ♥

Seg dag !

Har vi haft strömavbrott igen tro ? eller har jag laggt ner min blogg kanske ? Nej jag har bara funderat idag hur jag ska göra med bloggen och har äntligen bestämmt mej. Jag ska ta en bloggpaus ( en riktigt kort) Inte för att jag inte orkar blogga eller nått sånt utan för att jag behöver bestämma mej vad jag ska skriva om ! Så i helgen ska jag kolla in kompisars bloggar kända bloggar m.m för att hitta lite insperation vad sägs som det ? Självklart kommer jag inte att börja härma någon annans blogg men att skriva det på mitt vis . Så jag hoppas det blir bra! Sen skulle det vara kul med lite fler läsare också , men jag hade inte förvänat mej mer än jag har dom första dagarna men hoppas kan man ju ! Så på måndag kommer min blogg tillbaka med nya inlägg :) Det känns lite som om jag har inget att skriva om så det är mest därför för mina läsares skull ! Men håll ut och ni får ha det bra tills på måndag eller tidigare. 

Puss ♥

Strömavbrott

Vilken bra uppdatering det har varit idag va? det beror på Strömavbrott ! ingenting fukande inga lampor och inte då heller datorn . Idag slutade vi skolan 20 minuter tidigare föratt läraren skulle fara iväg någonstands :) Ska äta lite mat sedan måste jag fortsätta med pluggningen inför provet imorgon . Men ska försöka att lägga upp någon outfit eller något ikväll !

Puss ♥ Och förlåt för den skitdåliga uppdateringen

Godnatt ♥

Nejnej ska inte sova nu men det här inlägget blir troligen sista inlägget för ikväll. Jag känner mig inte ett dugg trött ikväll så får se vad jag ska hitta på när jag pluggat klart ! Rummet är städat och fint och jag ska just börja med pluggningen . Har igentligen inte så mycket mer att säga men ville bara säga godnatt till er läsare !

en grej till bara ! Ni som undar om designen så är den tillfällig ! Jag skulle behöva lite hjälp med header och så.
Här kommer det . Godnatt ♥

...

 

Vart ska jag börja ?


Outfit

Så nu kommer äntligen outfiten som jag lovade !





Svart linne : Gina tricot
Brun tröja/ kofta ? : gina tricot
gråa strumpbyxor:Lindex

Puss ♥

091110

Kom precis hem från skolan och jag känner mig helt slut ! Efter mer än 1 timme om Gustav Vasa i skolan kan man inte vara annat än det... Ikväll forstätter jag med pluggningen men jag får se hur mycket jag orkar . Sista timmen idag såg vi att det började snöa vilket tycker jag är rätt så roligt ! Ska bara fika lite men sedan kommer en outfit hade jag tänkt .

Tänkte bara bjuda på nåra bilder från Budapest !




Typ längst upp på en kyrka tror jag .




en byggnad . 




Jag och My !




Jag när jag är påväg ner för en massa trappor ( måånga fler än på bilden! ) för att jag är rädd för hissar haha :)

dagens outfit kommer snart !

Puss ♥


Trött

Klockan är inte så mycket men jag känner mig redan trött! Är klar med pluggningen till Gustav Vasa och jag känner mig nöjd. Det var inte riktigt så svårt som jag hade trott! Ska ta en varm dusch och sedan fika lite sedan ska jag försöka sova . Imorgon slutar vi klockan 14.40 så jag kommer hem rätt så tidigt . Men nu ska jag duscha så att jag inte somnar haha :)

 




Jäätte gammal bild från i somras ! menmen..

Puss ♥


Dagens Outifit

Har tagit en liten paus i allt plugg som jag endast kommit halvvägs på haha :) Innan jag fortsätter tänkte jag lägga upp en snabb outfit på det jag har på mig just nu . Kommer inte alltid komma ihåg priserna på kläderna men det får ni allt stå ut med  !

 

Igentligen så tänkte jag sudda ut ansikten eftersom att jag inte är på något "fotohumör" men lite får man väll bjuda på sig själv :)

 

Tröja - Lindex

Kofta - Lindex

jeans - Cheap Monday

Kommer att fösröka att lägga upp outfitar så ofta jag kan :)

 

Puss ♥


Plugg

Nu har jag ätit lite middag, och ska snart dra igång pluggningen. Har tre läxor den här veckan, inte så mycket igentligen men vi ska ha ett stort Gustav Vasa prov på  torsdag där jag behöver plugga rätt så mycket då jag är rätt ointresserad utav So. Därför kommer den här kvällen bara bestå utav plugg :( .



- 09

Saknar sommaren mycket !

Puss ♥


Välkommen

Nu har jag fixat mig en ny blogg då jag raderade den jag hade förut . I bloggen skriver jag mest om mig själv min vardag och så. Jag är tolv år gammal och gillar att dansa vara med vänner m.m På fritiden dansar jag DiscoJazz med två kompisar som jag tycker är jätte roligt :) Med den här bloggen kommer jag att blogga 1-5 inlägg per dag , som beror helt på hur jag mår och vilket humör jag är på ! Men jag kan säga det att jag kommer inte blogga på morgonen då jag är så morgontrött , möjligtvis nån dag då jag har sovmorgon men jag får se.
'
Och här kommer då en bild på mig !


Budapest - 09

 

Puss ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0